Noni – fortifiant al sistemului imunitar

Noni (morinda citrifolia) este fructul care iti poate schimba viata in bine. Originar din unele zone din Asia, Australia si insulele Pacificului, Noni a fost folosit ca remediu in medicina traditionala inca de acum 2000 de ani. In prezent este cunoscut ca un produs naturist complex cu beneficii majore, care a prezentat rezultate deosebite in prevenirea si tratarea a numeroase afectiuni precum dizabilitatile comportamentale, dependente de alcool, droguri sau tutun si, foarte important, ca tratatament adjuvant pentru tumori sau cancer.


In afara de toate aceste beneficii, Noni ofera si o stare generala de bine, dand energie si putere celui care il consuma.


Acest fruct deosebit a atras atentia oamenilor de stiinta, care in urma a numeroase cercetari, au descoperit multitudinea de efecte benefice datorate unor compusi extraordinari, precum xeronina, care actioneaza asupra proteinelor specifice din celule. Inca se studiaza puterea de vindecare a fructului Nani, in special asupra cancerului la san.


Avand in vedere toate aceste beneficii, Calivita International a realizat o formula de preparate pe baza de Noni, care vine in sprijinul celor care vor sa-si imbunatateasca semnificativ sanatatea.


Ce beneficii aduce folosirea preparatului pe baza de Noni realizat de Calivita International?



  • Intareste sistemul imunitar si ofera rezistenta la bolile specifice sezonului rece.

  • Imbunatateste digestia, ajuta la formarea sucurilor digestive.

  • Ajuta la reglarea somnului si a tensiunii arteriale.

  • Diminueaza efectele nocive ale fumatului, consumului de alcool, tutun si droguri, este folosit in lupta impotriva dependentelor.

  • Are un puternic efect antibacterian, ajuta la protectia de infectii cu bacterii si virusuri.

  • Ajuta la tratarea dizabilitatilor comportamentale, precum Alzheimer, depresii, tulburari maniaco-depresive, tulburari obsesivo-fobice.

  • Are efect antialergic.

  • Este un bun antipiretic, ajuta la scaderea febrei.

  • Este cunoscut ca tratament adjuvant pentru cancer, tumori si neoplasme.

  • Creeaza o stare generala de bine, oferind energie si putere.


Poate va intrebati de ce un simplu fruct aduce atat de multe beneficii. Raspunsul este dat de compusii prezenti in extractul de Noni.


De ce fructul Noni este atat de deosebit?


Compusii activi care se regasesc in extractul de Noni sunt responsabili de imbunatatirea considerabila a sanatatii.


Damnacantalul are efect anticancerigen prin inhibarea multiplicarii celulelor precanceroase si stimularea formarii celulelor T si B, macrofagelor si celulelor limfocitare, cu rol in cresterea imunitatii.


Serotonina si scopoletina sunt cunoscute pentru eficienta lor in tratarea depresiilor, anxietatilor,tulburarilor obsesivo-fobice, tulburarilor de somn si a durerii. Sunt folosite si in tratarea schizofreniei, migrenei, cu rol in controlul apetitului si al comportamentului sexual.


Xeronina este principala substanta activa din acest fruct, ce poate aduce o serie remarcabila de efecte benefice pentru organism.Actioneaza la nivel molecular in doze de picogram. In functie de nivelul xeroninic al persoanei careia i se administreaza Noni raspunsul organismului poate fi diferit. Daca nivelul xeroninei este suboptimal administrarea preparatului Noni poate fi extraordinara. Pot fi rezolvate afectiunile aparute in urma scaderii xeroninei dar Noni nu poate fi considerat panaceu universal.


Acidul capronic si caprilicul au efecte benefice in digestie.


Proxeronaza este enzima care elibereaza xeronina din proxeronina.


Seleniul este unul dintre cele mai importante minerale care ajuta la buna functionare a organismului uman. Sustine sistemul imunitar, contribuie la formarea anticorpilor si blocheaza inmultirea virusilor.


Antrachinone are efect analgezic, antibacterial, antifungic, antiviral.


Morindon, morindin, terpenoizi, L-asperulosida, acubina si alazarina au rol antibacterian.


Viata ta va fi imbunatatita semnificativ de Noni prin:


–          Prevenirea a numeroase boli, datorate unui sistem imunitar slabit sau stresului cotidian. O cura cu Noni iti permite un stil de viata activ, iti da putere sa muncesti si te ajuta sa ai o stare generala de bine. Tu si familia ta veti beneficia de un aliat pretios, pentru o sanatate de fier!


–          Tratarea unei game diverse de boli, de la simple raceli la cancer sau Alzheimer. Fie ca este vorba de o afectiune mai veche sau mai noua, Noni poate face minuni in viata ta si a familiei tale.


–          O stare generala de bine, rezistenta fizica si psihica, elemente care te vor face mai fericit, mai optimist si iti vor da mai mult chef de viata.


Mai multe detalii si posibilitate comanda: Noni sirop ; Noni capsule